Hvilke fordele ved håroliering kan maskerne ikke levere?

sundt hår takket være Nanoil
 1. Det er umuligt at matche en hårmaske til hårets struktur. Olier består af fedtsyrer der udgør den naturlige hydro-lipide barriere i hovedbunden og binde keratin-skæl der omgiver håret. Afhængig af størrelsen på partiklerne, matcher olierne hår med lav eller høj porøsitet (sundt eller skadet hår).
 2. Hårmasker kan tynge håret ned. En meget tyk og rig maske kan efterlade rester hvis vi påfører for meget eller ikke renser det grundigt nok. Som konsekvens, er vi et skridt tættere på mangel på volumen, fedtet hår og skæl. På trods af den fedtede konsistens, bliver hårolier perfekt absorberet og tynger ikke ned. Alt vi skal gøre er, at tænke på vores hårs porøsitet.
 3. Hårmasker kræver tid til påføring. Vi har brug for mindst 30 minutter til at påføre det, massere ind i håret og rense ud. Du kan udføre en håroliebehandling natten over, mmen du kan også bruge en olie til en hurtig behandling: 15 minutter for tørt hår før vask, eller efter vask uden at rense ud.

Disse er de tre vigtigste årsager men vi kunne nævne flere: lavere omkostninger, bedre effektivitet, maksimal virkning. Oliering vinder helt sikkert konkurrencen. Efter jeg har lært hårolier at kende, har jeg brugt dem til varmebeskyttelse, nemmere frisering og et boost til glansen. Min erfaring tillader mig at sige, at hårolier vil erstatte masker snart. Tjek selv!

Vil du gerne sikre at din hårpleje er effektiv? Mød et produkt der udkonkurrerer enhver hårmaske. Det er en hårolie i tre versioner til lav, medium og høj porøsitet. Jeg tror den vil være populær blandt kvinder der kan lide en intens virkning leveret af masker, men forventer noget let der matcher deres behov.

NANOIL HAIR OIL

Tre versioner af olien for forskellige typer hårporøsitet

Kapacitet: 100 ml
Pris: 169 DKK

Der er ingen tvivl om at håroliering er bedre end at bruge masker. Olier er uerstattelige hårprodukter. Nanoil hårolien er min favorit. Men hvorfor Nanoil?

Det er det eneste produkt der formår at levere 100% af næringstofferne og leverer maksimal effektivitet. Brandet sørger for at produktets virkning er baseret på resultaterne ved at studere hårstruktur og behov. Det er derfor Nanoil Hair Oil er et hit. Den plejer det ydre lag af håret, men trænger også ind i håret og hovedbunden. Jeg anbefaler Nanoil varmt, da der er intet andet produkt der vil give sådan en fuldendt pleje.

Vil du gerne have skinnende og sundt hår? Giv det næring med kraften af naturlige ingredienser der findes i Nanoil hårolie. Jeg har indset at naturlige ingredienser og rimelig innovation har stor betydning i hårpleje. Nanoil Hair Oil er et moderne og originalt produkt (den eneste der matcher hårets porøsitet) der giver præcise effekter. Vælg en af de tre olier, så du kan se at du også kan få hår som en model. Du kan vælge mellem følgende:

Alt du skal gøre før du køber olien er, at bekræfte dit hårs porøsitet. Du kan gøre det ved at observere hårets funktioner, lave en vandtest eller besøge en hårspecialist som mig. Al den nødvendige information om hårporøsitet og valget af olier kan findes på den officielle Nanoil hjemmeside.

ANALYSE AF EFFEKTER

Hvor kommer magien på dit hår fra? Der er en forklaring for alt. Nanoil Hair Oil – uannset versionen – har en vigtig funktion: den matcher hårets struktur. Som konsekvens, absorberes den lige efter påføring og tynger ikke håret ned. Den interne virkninng er mest effektiv og giver langtidsholdbare effekter i hårpleje. Jeg vil prøve at forklare fordelene ved Nanoil. Det er også værd at nævne, at de tre versioner er helt naturlige, fri for parabener og silikoner. Det er hvad hår-entusiaster allerbedst kan lide!

Nanoil for Low Porosity Hair

Denne version af Nanoil hårolie virker hvis dit hår er lige, svært at style, tager lang tid om at tørre, mangler volumen og kræver stærk beskyttelse fra f.eks. den brændende sol og høje temperatur. Den består af ni olier der er rige på mættede fedtsyrer der:

 • beskytter håret mod sollys, høj temperatur, giftstoffer osv.
 • sløver aldringsprocessen, giver elasticitet og blødhed
 • reducerer tiden med føntørring og kontrollerer niveauet af fugt
 • boost hårvæksten og hæmmer hårtab
 • plejer hovedbunden, regulerer pH og kontrollerer udskillelsen af talg

Nanoil for High Porosity Hair

Nanoil formlen er lavet til skadet hår og vil virke for dig hvis dit hår er dehydreret, skrøbeligt, glansløst, spaltende og falder ud. Det er kombinationen af seks olier der bugner i omega-7 og omega-9-syrer der:

 • genopbygger i dybden, forstærker og reparerer håret
 • fremmer hårvæksten, forhindrer håret i at falde ud
 • nærer hovedbunden og hårspidser der er udsat for spaltning
 • lindrer irritation, fjerner tørhed, glansløshed og knæk
 • reducerer krus og statisk hår

Nanoil for Medium Porosity Hair

Der er ingen tvivl om at det er den bedste olie for problematisk hår – et sted mellem sundt og skadet hår – der bliver kruset når man kommer i kontakt med fugt, kan blive statisk og spaltet. Det består af seks olier med maksimal kvantitet af omega-3 og omega-6-syrer der:

 • giver fuld hårpleje, udglatter overfladen og booster glans
 • skærmer håret mod skadelige eksterne faktorer
 • forhindrer statisk, kruset og glansløst hår
 • styrker den naturlige hydro-lipide barriere i håret
 • sørger for at hovedbunden fungerer ordentligt, reducerer skæl

FORDELE:

 • ingredienser der matcher hårets struktur
 • den bedste komposition af naturlige olier og aktive ingredienser
 • tre versioner der er ideelle for tre hårtyper
 • super let formel der nemt kan absorberes
 • effektiv hårpleje i en elegant indpakning

ULEMPER:

 • du skal identificere dit hårs porøsitet før du vælger olie