BUMBLE AND BUMBLE – HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL MASQUE

Balsam-til-olie maske før hårvask

Kapacitet: 100 ml
Pris: 300 DKK

Vi kunne ikke forestille os denne rangliste uden Bumble & Bumble – en atypisk hårmaske. Hvad gør den atypsik? Formlen er blevet lavet så du ikke behøver at bruge den efter shampoo. Det er det enste produkt på ranglisten der skal bruges som en behandling før hårvask. Producenten fremæver, at denne påføringsmetode er inspireret af den måde man bruger naturlige hårolier på. Hvad bør du vide om Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil? Det hydrerer og nærer håret en smule, så det kan ikke være på toppen af ranglisten med de bedste masker for skadet hår – effekten er mindre intens når vi sammenligner den med andre masker her. Dette produkt er ikke en intens hårplejebehandling af to årsager: formlen indeholder ikke stærke ingredienser, og de kommer ikke i en høj koncentration.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Som navnet antyder, så er Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil baseret på olier der er typisk for brandet: kokosolie, macadamiaolie, mandelolie, saflorolie og grapeolie. Vi må pointere, at alle olierne er naturlige og masken er vegansk, så det vil helt sikkert appellere til fans af miljøvenlig hårpleje. Takket være olierne, så holder Bumble and Bumble Mask håret hydreret og beskytter mod skadelige faktorer. Produktet er fri for mineralsk olie der skader håret og hovedbunden, mmen det indeholder kokosolie der ikke er sikkert – de store mængder kan tynge håret ned, da indholdet af fedtsyrer ikke passer til hår med lav porøsitet (den mest sjældne hårtype). Heldigvis er der fem andre olier der vedligeholder balancen, så kompositionen virker fin nok.

PRODUKTDETALJER

Udover ingredienserne og den atypiske påføring, er der endnu en ting der får Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil til at adskille sig fra andre masker i denne rangliste – denne maske er tykkere, så den virker ikke til alle typer hår. Det smøragtige produkt opløses når det varmes op i håndfladerne, og det kan være lidt problematisk under påføring. Det kan være en udfordring at få masken over håret, især hvis dit hår er meget tyndt og skrøbeligt. Vi må pointere at konsistensen og den lille beholder betyder at du bruger den meget hurtigt. Når man så overvejer prisen, er dette produkt ikke budgetvenligt. Det er bedre at investere pengene i et produkt der giver flere fordele, virker bedre og er nemmere at bruge.

FORDELE:

  • en blanding af 6 naturlige olier
  • vegansk og miljøvenlig formel
  • effektiv beskyttelse
  • vedligeholder hydrationen

ULEMPER:

  • kokosolie (passer ikke til visse typer hår)
  • tyk, smøragtig maske
  • den kan tynge håret ned
  • det er en af de dyreste masker
  • en lille beholder