COLLISTAR – SUBLIME OIL-MASK

5-i-1 maske til alle typer hår

Kapacitet: 200 ml
Pris: 150 DKK

Collistar Sublime Oil-Mask for alle hårtyper er en af bestsellerne. Den vælges oftest af dem der er fans af luksusprodukter, som giver positive associationer ved første blik. Den fine indpakning er dog ikke helt nok. Effekten er allervigtigst, og når det gælder Collistar Sublime Oil-Mask, afhænger effekten af individts prædisposition. Denne multifunktionelle hårmaske markedsføres som en nærende og reparerende behandling.

Den virker på fem måder: reparerer, udglatter, nærer og hydrerer, beskytter, og forbedrer udseendet af håret. Du bør dog ikke regne med hurtige resultater. Collistar Sublime Oil-Mask virker ret langsomt, så du bliver skuffet hvis du forventer omgående effekter.

ANALYSE AF INGREDIENSER

Hvad er Collistar Sublime Oil-Mask lavet af? Når man ser på den elegante indpakning, så håber man højst sandsynligt på kvalitetsingredienser. Og der er faktisk et par stykker. Plantebaseret kollagen, som har en styrkende effekt og er rettet mod at reparere skadet hår. Hørfrø – i to former – følger herefter: linolie og hørfrø-ekstrakt. De nærer håret og tilføjer mere modstandskraft. Derudover inkluderer masken en meget fordelagtig sheasmør der efterlader håret blødt og forhindrer tab af fugt, men det tynger håret hvis det bruges i overdrevne mængder. Blandt de interessante ingredienser, er der også to essentielle olier: ylang ylang og geraniumolier der er beregnet til at stimulere hårvæksten, men du skal huske at essentielle olier kan irritere hovedbunden. Alt i alt, er visse ingnredienser i Collistar Sublime Mask fordelagtige, mens andre kan være bekymrende. Det er ærlig talt ikke en god maske for sensitiv hovedbund samt fint og skrøbeligt hår – udover de ovenstående ingredienser, så indeholder produktet en del syntetiske stoffer, konserveringsmidler, opløsende midler, aromaer og lignende.

PRODUKTDETALJER

Konsistensen af masken bør ikke gøre påføringen mere besværlig end nødvendig. Det er ikke blot den tykkeste hårmaske der er lavet, men den kan også overbebyrde håret når man bruger det i overdrevne mængder – især hvis dit hår mangler volumen. Du skal rense Collistar Sublime Oil-Masgrundigt, så der ikke noget tilbage på håret og så burde det være fint. Masken kan prale af en rigtig fin duftkomposition, men den vil helt sikkert ikke appellere til allergikere. Anmeldere fremhæver at en beholder varer i lang tid – masken er nem at bruge og du behøver ikke særlig meget på selv langt hår. Påføringen er gnidningsfri og alle kan gøre det. For at opsummere, så giver masken et godt indtryk.

FORDELE:

  • plantebaseret kollagen
  • formel beriget med olier og planteekstrakter
  • fin aroma
  • elegant indpakning
  •  masken holder længe

ULEMPER:

  • ret høj pris
  • lidt for tung og overbebyrdende formel
  • passer ikke til sensitiv hovedbund