WELLA – SP LUXE OIL KERATIN RESTORE

Reparerende keratinmaske for hår der skal genopbygges

Kapacitet: 400 ml
Pris: 135 DKK

Wellas produkter er markeret som professionelle, da de bruges af masser af hårstylister. Det er intet under at masken får en tredjeplads på denne rangliste. Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore er et populært valg til reparation af skadet hår. Når vi ser keratin i navnet, så håber vi på gode, genopbyggende effekter. I virkeligheden, så leverer Wella ikke nødvendigvis på løfterne fra producenten – resultatet afhænger af dit hårs tilstand og niveauet af skader. Hvis dit hår ser ud som om det har brug for en saks, så vil masken ikke hjælpe. Denne hår-reparerende maske er primært rettet mod at genopbygge skadede hårstrukturer, tilføre modstandskraft, blødhed og glans. Det hjælper på den naturlige reparation, men kan ikke erstatte udglattende keratinebehandlinger fra frisøren – mange brugere køber denne maske i håb om salon-agtige effekter. Wella-maskerne virker godt men laver ikke mirakler, så tro ikke på alle løfterne på etiketten.

ANALYSE AF INGREDIENSER

Ingredienser bør være bemærkelsesværdige når man tænker på maskens høje pris. Hvad er der i opskriften som gør masken så dyr? Der er et par olier, inklusive arganolie, mandelolie og jojobaolie – måske de allermest populære olier der findes i hårprodukter, men de koster ikke så meget at de vil gøre prisen på Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore dyrere. Men indholdet af naturlige olier ville være et stort plus: olier er blødgørende der vedligeholder det optimale niveau af hydration, beskytter håret mod eksterne aggressorer og efterlader håret glattere. Den flydende keratin (genopbyggende protein) spiller en vigtig rolle. Er der nok keratin til at have en bemærkelsesværdig effekt på håret? Wella-masken er baseret på keratin og har dermed en reparerende effekt, men mængden i produktet er ikke så stor, så du bør ikke forvente omgående effekter – du har brug for en længere behandling.

PRODUKTDETALJER

Der er blandede holdninger omkring konsistensen, aromaen og påføringen af masken. Mange brugere siger, at Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore Mask har en dejlig duft og det er derfor den er rar at bruge, mens andre klager over en stærk, kvælende aroma (det er et individuelt problem og afhænger af duften vi bruger til daglig). Masken er ikke for tyk og kan nemt spredes ud. Du skal selvfølgelig rense produktet ud, så det bør ikke tynge håret; medmindre du ikke renser det grunndigt nok og masken forbliver i rødderne – dette vil give tab af volumen. Apropos volumen, så hvis du ledere fter en maske der reparerer, forskønner og tilføjer mere volumen til håret, så er den her maske ikke et godt valg. Generelt set, så er Wella masken bemærkelsesværdig men effekterne vil være anderledes for forskellige brugere og typer af hår.

FORDELE:

  • masken indeholder reparerende keratin
  • beriget med tre naturlige olier
  • en stor størrelse, masken virker for langtidsholdbar behandling
  • det fordeler sig nemt på håret
  • interessant duftkomposition
  • effektiv styrkelse

ULEMPER:

  • prisen kunne være lavere
  • den kan efterlade håret fladt og se mere slapt ud
  • den erstatter ikke pro-keratin behandlinger
  • visse brugre kan ikke lide den intense aroma