KALLOS – Hair PRO-TOX Hair Mask

Hårmaske med keratin, kollagen og hyaluronsyre

Kapacitet: 1000 ml
Pris: 25 DKK

Kallos hårmasker er billige, populære og har et bredt udvalg. Du kan vælge og vrage. mange piger går efter frugtagtige og søde Kallos-masker, men jeg vælger Hair PRO-TOX med en sammensætning af næringsstoffer der er essentielle for håret. Produktet er designet til tørt, skadet og normalt hår. Det nærer og fugter håret hver dag. Kallos Hair PRO-TOX kan effektivt forhindre spaltede spidser og genopbygge en skadet hårstruktur.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

To naturlige planteolier er på den fjerde og femte position blandt ingredienserne. Den primære ingrediens er olivenolie der bugner i umættede fedtsyrer, som fugter og reparerer håret. Kokosolie kommer lige efter olivenolie. Det hjælper med at genopbygge proteinstrukturen af håret. De begge nærer håret og hovedbunden. Kombinationen af fedtede opløsende midler og antistatiske agenter med fire nøgleingredienser i produktet, giver Kallos Hair PRO-TOX sine fugtende egenskaber. Panthenol, eller vitamin B5 giver blødhed og styrke. Keratin er en naturlig byggesten i håret og kan findes i Kallos-masken. Produktet tilbyder også kollagen – kilden til ungdom og hyaluronsyre der fugter intensivt. Der er en lille mængde silikonne men den er uskadelig.

Indpakningen er meget stor og ubekvem, selv for en professionel hårstylist. Selvom jeg bruger store mængder af produktet, så er det ikke komfortabelt at tage sådan en stor krukke med til modeshows. Der er heldigvis også en mindre version af produktet. Ellers ville den være ret besværlig.

Kallos Hair PRO-TOX tilhører gruppen af masker der giver bedre effekter hvis de bliver på håret i længere tid. Jeg lader altid Kallos-masken sidde i omkring 30 minutter men modellerne kan ikke vente så længe før et show. Men jeg ved at Hair PRO-TOX Hair Mask virker efter et par minutter, fugter godt og udglatter håret. Takket være Kallos hårmaske med keratin, kollagen og hyaluronnsyre, bliver dit hår tykt, nem at frisere og style, men er ikke fladt. Efter min mening, så er masken perfekt til hjemmebrug såvel som professionel brug. Hvis det ikke var for et par småfejl, ville det være min favorit.

FORDELE:

  • høj effektivitet
  • hurtig virkning
  • koncentrerede ingredienser
  • god konsistens
  • delikat duft
  • lav pris

ULEMPER:

  • ubehagelig indpakning
  • dårlig effektivitet
  • ikke helt naturlige ingredienser