KÉRASTASE – Nutritive Masquintense Irisome

Hårmaske til tørt og tyndt hår

Kapacitet: 200 ml 
Pris: 250 DKK

Kerastase har lavet en hårmaske til tyndt, stift og tørt hår. Dens opgave er at give håret et optimalt niveau af hydration ved at levere næringsstoffer, antioxidanter og fugtende ingredienser. Nutritive Masquintense Irisome hårmasken plejer i dybden og fugter håret. Håret bliver let, skinnende, smidigt og velholdt. Desværre er prisen virkelig høj.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Virkningen af Kerastase Nutritive Masquintense Irisome er baseret på Irisome Complex – et udvalg af ingredienser der finder tørre områder i håret. De giver kompleks næring og forbedring af hårets tilstand. Irisekstrakt virker som en antioxidant og giver en meget effektiv beskyttelse mod fugttab.

En anden vigtig ingrediens er en avanceret lipid-protein, Gluco-Active complex, der nærer og fugter håret i dybden. Ingrediensen trænger dybt ind i håret og forbedrer dets tilstand, fra rod til spids. Ekstra ingredienser er følgende: kulhydrater som nærer rødderne, proteiner der støtter næringsstofferne og lipider der beskytter håret.

Den store ulempe ved Kerastase, er det faktum at det er svært at finde detaljeret information om deres produkter. Du akn finde en smule information omkring komponenterne på Kerastases hjemmeside. Men jeg har taget et nærmere kig på inngredienser i produktet mens jeg brugte det, og der er intet at bekymre sig om.

PRODUKTBESKRIVELSE

Kérastase Masquintense Irisome hårmaske kommer i en fin plastikkrukke. Den findes i en kapacitet på 500 ml. Det vigtigste, efter min mening, er at indpakninngen er bekvem. Den har ikke en dispenser men masken er meget effektiv. Som enhver anden værdifuld hårmaske, tilbyder Kerastase-produktet også en tyk (buddinge-agtig) konsitens, hvilket er lig med problemfri påføring. Masken har enn meget fin og intens blomsteragtig duft.

Jeg kan ikke sige noget negativt om Kérastase Nutritive Masquintense Irisome – det er et virkelig effektivt plejende produkt. Mit hår, og de hårtyper jeg har behandlet (kruset, fedtet og tørt) som hårstylist, kan virkelig godt lide produktet. Kerastase-masken giver en effekt af tykt og blødt hår. Håret er fugtet, smidigt og blødt. Desværre er produktet ikke perfekt. Det er en god formel, veltilpassede ingredienser, men doseringen er ikke nem. Jeg må advare dig: hvis du bruger de forkerte mængder af masken, så kan det forårsage kruset hår. Det sker ofte for mig og jeg måtte vælge en mængde der er passende for en individuel person. Det er en stor ulempe.

FORDELE:

  • effektivitet
  • god indpakning
  • god virkning
  • avancerede ingredienser

ULEMPER:

  • for hyppig brug kan forårsage krus