L`BIOTICA – BIOVAX KERATIN + SILK

Keratin + Silk Intensive Repair Hair Mask

Kapacitet: 250 lm
Pris: 35 DKK

Kertain + Silk Intensive Repair Hair Mask giver en grundig reparation af håret, på inder- og ydersiden af håret. Den unikke ting ved masken, er den voksagtige konsistens og formel der er rig på næringsstoffer. Hvad er virkningen ved Biovax Keratin and Silk mask? Vigtigst af alt, så forbedrer den hårets tilstand, genopbygger i dybden, fugter, nærer og beskytter håret mod tab af fugt. L’biotica tilbyder sammensat pleje.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Ingredienserne er meget interessante og værdifulde, så jeg vil gerne bruge lidt tid på at beskrive dem. Jeg vil ikke udelade nogen vigtig information om komponenternne af L’biotica Biovax Keratin + Silk. Formlen indeholder primært tre ingredienser der er karakteristisk for Biovax masker: sød mandelolie, der fugter, blødgør og nærer i dybden; lanolin og glycerol – to delikate blødgørende midler der vedligeholder den rette hydration i håret; hennaekstrakt der i høj grad fremmer indtrængningen af næringsstoffer.

Biovax Keratin and Silk Hair mask er blevet beriget med en aktiv sammensætning af naturlige proteiner – Pro2Kera Silk. Det er ganske enkelt kombinationen af aminosyrer med lav molekylær vægt og proteiner og naturlige byggesten i håret med høj molekylær vægt. Silke-aminosyrer reparerer skader på håret; silkeproteiner beskytter håret indefra og låser fugten; naturlig keratin genopfylder manglende byggesten i håret.

Jeg kan virkelig godt lide denne komposition af blødgørennde proteiner. Den rette proportion af ingredienser i Biovax masken betyder, at der er ingen grund til at bekymre sig om at få overbeskyttet hår, mens effektiviteten er garanteret. Desværre indeholder produktet også en silikone der kun kan vaskes ud med SLES (stærkt rensende middel). Men bar rolig. Det er en harmløs ingrediens.

PRODUKTBESKRIVELSE

Denne er min favorit blandt alle Biovax-hårmasker, men den er ikke på podiet. Det er på grund af silikonen; produktet er heller ikke super effektivt og duften er ikke så god. Efter min mening, så har L’biotica Biovax Keratin + Silk hårmaske har en for stærk duft, men det er sikkert en smagssag. Det er meget værre end i andre masker fra dette brand. Den er ret sød og du kan dufte den på håret, selv efter du har vasket og føntørret håret. Masken har en tyk, smøragtig konsistens.Effektiviteten af produktet er ikke imponerende. I mit tilfælde, indeholder pakken op til 12 påføringer. Hvis vi overvejer den lave pris, så kan det godt betale sig.

Den største fordel ved Biovax Keratin + Silk masken er, at den giver en langtidsholdbar effekt. Det er hvad der får produktet til at skille sig ud blandt andet kosmetik, som typisk giver midleritid gfugtninng, udglatning og forbedret tilstand af håret. Jeg ved fra min egen erfaring, at du bør lade det sidde på masken i 30 (op til 40) minutter. Du vil få de bedste resultater hvis du dækker dit hoved med et håndklæde, da varmen fremmer absorberingen af næringsstofferne. Hyppig brug af Biovax-masken gør håret smidigt, skinnende, blødt og fugtet fra rod til spids. Jeg må dog advare dig – hvis du bruger masken for ofte, så kan det tynge dit hår ned eller gøre det kruset, afhængig af typen.

FORDELE:

  • gode effekter
  • værdifulde ingredienser
  • formel med blødgørende proteiner
  • nem påføring
  • lav pris

ULEMPER:

  • tilgængelighed
  • kan forårsage kruset eller nedtynget hår
  • silikone inkluderet
  • løber tør ret hurtigt
  • for stærk duft