L’ORÉAL PROFESSIONNEL – ABSOLUT REPAIR MASKE

Proteinrig og reparerende maske til skadet hår

Kapacitet: 500 ml
Pris: 100 DK

L’Oreal-masken er endnu et produkt i vores rangliste. Dette brand beskrives som et førende kosmetikfirma på trods af at andre brands tilbyder bedre produkter. Vi kan ganske enkelt lide L’Oreal fordi det er et topvalg blandt hårstylister. Ordet “professionel” antyder at Absolut Reapir er den bedste hårmaske. Desværre så virker den godt men det er ikke den bedste. Denne maske giver de ønskede effekter hvis dit hår har brug for næring. men du skal være forsigtig, for hvis du bruger det til behandling af skadet hår (selvom det er designet til denne type). Denne formel er lavet til tykt hår – hvis du forventer spektakulære resultater, så kan du blive skuffet. Uannset hvad, så har den gode ingredienser, nærer, fugter og styrker håret. Den kan give forskellige effekter, afhængig af tilstanden på dit hår. Det er derfor L’Oreal Absolut Repair ikke er det bedste valg når det gælder reparerende masker.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Når du kigger på listen over ingredienser, så tænker du sikkert at masken ikke er fyldt med skadelige ingredienser, men det trænede øje vil se at den korte liste over komponenter har meget få hår-fremmende ingrediennser og bugner i unødvendige farvestoffer, aromaer, konserveringsstoffer, etc. Brandet får et minuspoint for det. men hvis vi udforsker ingredienserne lidt mere, så er der også positive eksempler, såsom hydrolyserede proteiner af majs, hvede og soja, som er essentielle til at reparere skadet hår (vær forsigtig med at overbebyrde håret med protein). Desværre er mængden af uønskede farvestoffer og fordelagtige ingredienser næsten det samme. Man må konkludere at L’Oreal Absolut Repair Mask ser dårlig ud.

PRODUKTDETALJER

På trods af alle ulemperne forbundet med komponenterne, så må vi indrømme at masken også har nogle fordele. Beholderen indeholder 500 mml af masken, som er rigeligt til flere måneders brug. Hvis du ønsker bedre hårpleje, så bør du dog gå efter andre produkter. Hvad med brugen? Kunderne siger at den er god at bruge og konsistensen gør at masken nemt fordeles over håret, og den renses nemt ud. Bemærk: den er dedikeret til tykt hår, så den virker bedst på denne hårtype – når du påfører det til fint, svagt hår, så vil masken højst sandsynligt tynge det ned og fjerne volumen. Uanset hvad, så er produktet en typisk maske, så hvis du følger retningslinjerne, så bør det ikke forårsage problemer under den daglige hårrutine.

FORDELE:

  • proteiner fra soja, hvede og majs
  • en stor beholder
  • masken varer i lang tid
  • en klassisk hårmaske

ULEMPER:

  • meget få næringsmæssige ingredienser
  • masser af farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer
  • prisen er ikke fair
  • dårlig reparerende effekt
  • den kan tynge visse hårtyper ned