MOROCCANOIL – RESTORATIVE HAIR MASK

Naturlig maske til skadet hår

Kapacitet: 250 ml
Pris: 220 DKK

Det næste produkt vi skal gennnemgå, er Moroccanoil Restorative – et produkt til skadet hår. Mange brugere siger at det ikke kun virker til skadet hår. I produktanmeldelserne bliver det anbefalet til krøllet hår. Producenten siger, at dette er et professionelt, multifunktionelt produkt, som primært er lavet til at reparere og fikse håret. Det er hvad vi har i tankerne når vi analyserer masken. Indfrier Moroccanoil hårmasken løfterne og reparerer skadet hår? Den genopretter modstandskraften, blødheden og et sundt udseende, og gør friseringen nemmere, som enhver anden maske. hvis det kun bruges på let skadet hår, så opstår den plejende effekt hurtigt – håret ser genoplivet og smukkere ud. Problemet er når håret er ekstremt skadet – Moroccanoil Restorative Mask kan vise sig at være for svag til intens reparation. Dette skyldes at enhver frisure har brug for noget forskelligt, så multifunktionelle hårmasker virker ikke godt.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Moroccanoil er primært berømt for at lave produkter der er baseret på den samme ingrediens – økologisk marokkansk arganolie af højeste kvalitet. Denne ingredienser er meget højt på listen over ingredienser, efter vand og mild alkohol. Dette er en universel, naturlig olie der har en mild, reparerende effekt, beskytter mod sol- og varmeskader, nærer og plejer håret. Desværre er det her hvor fordelene ved Moroccanoil Restorative slutter, da det meste af formlen er lavet af syntetiske stoffer. Ordet “naturlig” burde derfor ikke bruges. Hvad angår bemærkelsesværdige ingredienser, så indeholder Moroccanoil masken sheasmør der vedligeholder hydrationen og blødheden af håret, såvel som eksotisk pequiolie – egenskaberne ved denne er dog ikke så velkendte. Vi ved dog at de vegetabilske proteiner i masken giver en reparerende effekt. Desvære er der ikke nok af dem i produktet til at kunne opfylde formålet. Generelt, så virker formlen rig men en stor del af den er lavet af konserveringsmidler, duftstoffer, etc.

PRODUKTDETALJER

Masken ser fin ud og er ret nem at bruge. Der er masser af positive holdninger der siger at den nemme brug er det bedste ve hårmasken. Plastikkrukken har farver der er typisk for brandet og indeholder en cremet maske der virkelig passer til mange hårtyper. Du bør dog bemærke, at masken højst sandsynligt vil tynge håret ned i visse tilfælde, fordi det indeholder sheasmør. Derfor er masken ikke ‘one size fits all’ på trods af at den markedsføres sådan. Sheasmør er fyldt med mættede fedtsyrer mens de fleste hårtyper tolererer og har brug for umættede omegasyrer. Dette kan føre til en uønsket effekt af nedtynget, slapt hår.

FORDELE:

  • Marokkansk arganolie
  • Masken nærer og genopliver
  • Nem påføring

ULEMPER:

  • det kan tynge håret ned
  • formlen er primært lavet af kunstige ingredienser
  • mangel på en effekt af intens reparation
  • prisen er ikke fair når man overvejer resultaterne