NATURVITAL – Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro

Hårmaske til folk med sensitiv hovedbund

Kapacitet: 300 ml
Pris: 35 DKK

Aloe vera masken NaturVital er berømt blandt kvinder der prioriterer ordentlig hårpleje. Producenten lover at produktet er det bedste valg for dem der kæmper med sensitiv hovedbund. Den virker. Præstationen af aloe hårmasken kan beskrives kort – lindrer irritation såvel som fugter, udglatter og genopretter hårets styrke, både indeni og udenpå. Jeg bruger ikke masken særlig ofte og undgår at påføre den til mit hår af en enkelt årsag. Det er et produkt der er designet til at udføre særlige opgaver til meget delikate hovedbunde. Ethvert andet produkt forårsager irritation og allergiske reaktioner, mens Sensitive Hair Mask NaturVital virker perfekt.

ANALYSE AF INGREDIENSER

Hvis vi kigger på ingredienserne i Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro, kan man se at det er en meget fugtende maske. Det giver ikke mening at studere komponenterne – et par enkelte men værdifulde stykker. Det vigtigste er, at masken er fri for farvestoffer silikoner, parabener, mineralske olier eller nogen skadelige ingredienser. Det er en af mine yndlingsprodukter når det gælder ingredienser.

Masken indeholder en høj koncentration af aloe vera juice fra certificerede, økologiske afgrøder. Den primære egenskab ved juicen er fugtning i dybden. Aloe vera i hårplejeprodukter forhindrer tørhed og vedligeholder det permanente niveau af hydration. Enebærekstrakt kommer lige efter aloe vera juice. Det kontrollerer produktionen af talg og styrker håret. Antistatiske agenter, blødgørende midler og panthenol er også værd at nævne. De er alle meget fordelagtige for vores hår.

PRODUKTBESKRIVELSE

NaturVital aloe vera hair mask kommer i en krukke. Det overraskede mig men det var en ubehagelig overraskelse. Indpakning har ikke en normal top, da låget hurtigt falder af. Det er ikke et problem for dem der holder deres kosmetik på badeværelseshylden, men jeg rejser meget med mine produkter så den er ikke særlig bekvem. Formlen hos Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro er rigtig god. Masken har samme konsistens som en tyk cremem. På trods af tykkelsen, skal man kun bruge en lille mængde creme til at dække håret jævnt. Mange kvinder klager over duften af masken. Jeg finder det svært at beskrive duften men den er ikke dårlig.

Aloe Vera Juniper Zimbro er en hurtig hårmaske. Du påfører den til rent og fugtigt hår, og lader den sidde i cirka tre minutter. Det er helt sikkert en fordel, når man tænker på at mange andre masker typisk skal blive længere på håret, f.eks. 30 minutter. Holdningerne til NaturVital hårmasken varierer. Der er dem der er begejstrede over dens virkning og andre der er skuffede. Jeg har prøvet at undersøge det, og har fundet en løsning. Hvis du påfører NaturVital masken til hår med høj porøsitet, så vil håret blive endnu mere tørt. Men du kan påføre det til håret lige efter oliering eller blande masken med din yndlingsolie før påføringen. Dit hår vil blive silkeblødt, skinnende, fugtet og lettere at styre.

FORDELE:

  • effektivitet
  • økologiske ingredienser
  • ideel til sensitiv hovedbund
  • lav pris
  • hurtig virkning
  • fin duft

ULEMPER:

  • passer ikke til hår med høj porøsitet
  • for mild virkning