ORGANIQUE – Sensitive Hair Mask

ORGANIQUE Sensitive Hair Mask

Intens styrkende maske for sensitivt og delikat hår

Kapacitet: 150 mml 
Pris: 70 DKK

Organique tilbyder naturlige produkter til hår- og kropspleje. Jeg stoler på brandet og har brugt produkterne siden det startede. Produkterne er inspireret af beauty og naturen. Masken styrker, genopbygger og fugter intenst håret. Hårene får ekstra beskyttelse fra skadelige faktorer. Organique hårmask er beregnet til at give effekten af lyst og blødt hår, som er nemt at style.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

De primære komponenter af Organique-masken for sensitivt og delikat hår, er ekstremt effektive og sikre for en sensitiv hovedbund og svagt hår. Sensitive Hair Mask er en silkemaske der tilbyder rige ingredienser. Den vigtigste er hydrolyseret silke der giver en omgående effekt af blødt hår ved at udjævne hårstrukturen. Den danner et beskyttende lag på hårets overflade og gøre frisering nemmere. Udover silke, er der flere omhyggeligt udvalgte komponenter.

Produktet har en stor mængde Iricalmin – hvedeekstrakt med lindrende egenskaber. Det fjerner også irritation og forhindrer det fra at genopstå. Centella asiatica ekstrakt der styrker og genopbygger håret, er også en meget vigtig ingrediens. Intens fugtning er primært takket være Hydromax complex og hyaluronsyre. Disse to komponenter forhindrer tørhed og spaltede spidser, og gør håret smidigt. Der er også en lille mængde gærekstrakt – kilden til gruppe B-vitaminer der giver den rette fugt.

Der er en ting som alle Organique hårmasker har til fælles – en helt sikker formel fri for parabener, SLS/SLES, vaseline, paraffinvoks, silikoner og andre kunstige ingredienser som skader håret. Derfor er jeg fan af Organique hårmasker, inklusiv Sennsitive Hair Mask. Komponenterne er omhyggeligt udvalgte.

PRODUKTBESKRIVELSE

Desværre har masken svigtet mig mange gange, men jeg tror stadig det er en af de bedste produkter til hårpleje. Men den passer ikke til alle hårtyper. Den virker super på mit hår. Mange af mine klienter elsker masken, men der er også mange der ikke ser nogen effekter. Visse modeller har klaget over kløen efter showet. Det er derfor jeg gerne vil advare, at masken kan forårsage irritation.

Produktet har en god konsistens, hvilket gør masken nem at fordele. Påføringen er ret fin. Hvad kan jeg ellers sige om masken? Duften er behagelig, og farven er taupe. Organique Sensitive Hair Mask gør håret smidigt, stærkt og fugtet.

FORDELE:

  • god duft
  • naturlige og sikre ingredienser
  • nem påføring
  • god konsistens
  • ret lav pris

ULEMPER:

  • kan forårsage irritation
  • passer ikke til alle hårtyper