PLANETA ORGANICA – Black Moroccan Hair Mask

Sort marokkansk hårmaske for hårtab

Kapacitet: 300 ml
Pris: 40 DKK

Black Moroccan Hair Mask for Hair Loss er en af mine favoritter i hårpleje. Planeta Organica har besluttet sig for at lave et produkt der primært vil have en positiv indflydelse på hovedbunden. Men det har vist sig at være et universelt produkt som genopbygger håret. Planeta Organica Black Moroccan Hair Mask er beregnet til at styrke, nære og beskytte hårsækkene. Produktet kan effektivt reducere hårtab og booste væksten. Som resultat, er dit hår stærkt, smidigt, blødt og meget skinnende. Jeg har afprøvet produktet på forskellige hårtyper og resultaterne er overraskende ens.

ANALYSE AF INGREDIENSERNE

Hvad er hemmeligheden? Kompositionen af Planeta Organica Moroccan Hair Mask er svaret. Den primære ingrediens i produktet er arganolie, som tilbyder en meget høj koncentration af antioxidanter (inklusiv vitamin E). Jeg har set olien, der udtrækkes fra Argania-træet, udføre mirakler på håret masser af gange. Planeta Organica Black Moroccan Hair Mask er blevet beriget med: neroliolie, som har en utrolig god duft og genopretter hårets smidighed, laurelolie med en blanding af vitaminer der nærer og beskytter håret; olivenolie der gør håret blødt og skinnende; sort frøolie som er en kilde til aminosyrer der er essentielle for hudens rette funktion. Det er de vigtigste aktive ingredienser i den marokkanske hårmaske. Udover disse, er der også eukalyptusolie og naturlig oreganoekstrakt.

Hvad angår ingredienser, så er der en ting jeg allerbedst kan lide ved Planeta Organica-kosmetik. Den marokkanske hårmaske mod hårtab er fri for SLS, parabenner og andre skadelige ingredienser. Den kan prale af at have et Eccocert-certifikat der garanterer at produktet er økologisk. Der er også en lille mængde ufarlige silikoner. Jeg vil gerne fjerne tvivl angående silikoner. De er ufarlige hvis de er sikre og ikke bliver brugt alt for meget. Planeta Organica hårmasken indeholder kun sikre ingredienser, innklusiv blødgørende midler, så du kan bruge den uden bekymringer.

PRODUKTBESKRIVELSE

Jeg ved ikke hvorfor masken har navnet Black Moroccan – det er ikke på grund af farven. Produktet er grønt og har en tyk konsistens. Derudover, så får konsistensen ikke masken til at holde længe, men prisen er lav. Farven og duften af masken er ikke så opmuntrende. Jeg kan ikke lide stærke og kvælende dufte der minder om mandeparfumer, som denne maske har. Men jeg har arbejdet med piger der rigtig godt kunne lide duften. Nogle bloggere finder den frisk og orientalsk.

Masken virker rigtig godt på håret. Det er nemt at fordele produktet på fugtigt hår. Det anbefales at lade det sidde i mere end 15 minutter, men masken begynder at virke efter 10 minutter. Produktet definerer krøller, tilføjer volumen og smidighed. Planeta Organica Black Moroccan Hair Mask gør håret nemmere at frisere og style, hvilket gør mit arbejde før modeshows meget nemmere.

FORDELE:

  • hurtig virkning
  • gode effekter
  • naturlige og blødgørende ingredienser
  • økologisk certificeret
  • lav pris

ULEMPER:

  • for stærk duft
  • ikke så effektiv
  • farven er ikke særlig æstetisk