Nanoil Argan Oil får enhver hårmaske til at virke bedre!

Nanoil arganolie – til håret, ansigtet og regenerering af kropshuden

Hvis du har brugt hårmasker i flere måneder og føler at dit hår har brug for en ændring, så behøver du ikke at droppe dem. Du skal bare berige masken med en ekstra ingrediens for en stærkere effekt og enestående resultater – Nanoil Argan Oil  er lavet til dette formål. Det er dog ikke kun en nærende booster og en ekstra ingrediens til kosmetik. Alene er den også en perfekt og naturlig hårmaske. Hvordan det?

Nanoil Argan Oil – dit hår fortjener at blive behandlet med flydende guld

Arganolien der tilbydes af Nanoil har en god kvalitet og stammer fra Marokko, hvor de bedste argantræer (på UNESCOs liste) vokser. Olien der produceres i dette hjørne af verden, er den bedste i verden. Nanoil Argan Oil har en spektakulær effekt på håret. Da den er helt naturlig, kan du også bruge den på hele kroppen, ansigtet og i stedet for en øjenserum. Du er ved at finde ud af hvorfor det er en perfekt hårbehandling.

Hvordan bruger man Nanoil Argan Oil på håret?

Vælg en af to metoder: brug det alene eller tilføj det til en hårmaske.

1. TILFØJ OLIEN TIL EN HÅRMASKE

Det er meget nemt: tag en portion af masken og tilføj et par dråber af Nanoil Argan Oil, og påfør så til håret. Lad masken sidde så længe som mærkatet siger. Efter du har renset masken af og føntørret håret, vil du se et langt mere skinnende, blødere og fugtet hår. Derudover er arganolie et perfekt beskyttende skjold mod eksterne aggressorer.

2. BRUG OLIEN SOLO

Arganolie er exceptionel da du bruger det både på håret og hovedbunden. Denne oliemaske hjælper folliklerne. Effekten du opnår er stærkt, sundt hår der vokser hurtigere og er ganske enkelt bedre – det ser flot ud og strukturen er repareret. Olien forhindrer hårtab og skader, forbedrer udseendet og booster farven af håret, uanset hvilken type det er.

Du skal bare tage en dose af olien (en skefuld) og påfør det til hovedbunden, gnide det ind i rødderne og køre fingrene gennem håret for at fordele olien ligeligt, bruge en bredtandet kam og lad olien virke i 30 minutter, eller helst længere. Du kan også påføre olien til fugtigt hår efter vask – shampoo håret igen efter 30 minutter for at fjerne olien.

Nanoil Argan Oil – effekter

  • Det er en perfekt, let olie til enhver type hår.
  • Den hæmmer hårtab og styrker fra rod til spids.
  • Den neutraliserer aktiviteten af frie radikaler.
  • Den stimulerer reparationen af håret og folliklerne.
  • Den beskytter og plejer hovedbunden.
  • Den hydrerer, forsegler kutikula og låser vand.
  • Den nærer håret, forbedrer dets struktur og forbedrer udseendet.
  • Den genopretter den naturlige glans og accelererer væksten.

Nanoil Argan Oil – ikke kun en hårmaske

Denne arganolie har fået positive tilkendegivelser, da det ikke er blot endnu en tilføjelse itl en hårmaske. Du kan bruge det som en dybdegående håroliebehandling der nærer folliklerne eller bruger det til at fremme huden eller neglene. Nanoil argan Oil erstatter også ansigtsserummer og øjencremer.

Har du lyst til at lære mere om dens fantastiske effekter? Gå ind på www.nanoil.dk